Pitkäniemen toimipiste muuttaa tammikuussa Sofiakylään

Pitkäniemen toimipisteemme aloittaa toiminnan uusissa tiloissa Nokian Sofiakylässä 15.1. alkavalla viikolla. Tarkista omalta hoitajaltasi kumpaan osoitteeseen olet menossa, mikäli asiassa on epäselvyyksiä. Nokian toimipisteen osoite on Kivimiehenkatu 10 B, 37100 Nokia.


karttanokia

 

 

 

Joulun ja vuoden vaihteen poikkeavat aukioloaikamme

5.12. tiistai, toimipisteemme toimivat normaalisti, Tullinkulman toimipiste on avoinna kello 8-16
 6.12. keskiviikko, kaikki toimipisteemme ovat kiinni

 22.12. perjantai, kaikki toimipisteemme toimivat normaalisti.
 23.12. lauantai, toimipisteemme ovat kiinni, paitsi Tullinkulman toimipiste on avoinna, kello 10-17.
 24.-26.12. sunnuntaista tiistaihin, kaikki toimipisteemme ovat suljettuina.

31.12. sunnuntai, uuden vuoden aatto, toimipisteemme ovat kiinni, paitsi Tullinkulman toimipiste on avoinna 10-13
 1.1.2018 maanantai, uuden vuoden päivä, kaikki toimipisteemme ovat kiinni

6.1.2018 lauantaina (Loppiainen) kaikki toimipisteemme ovat suljettuina.

 

 

 

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRI, HAE MEILLE TÖIHIN!

Asiakaskuntamme kasvaessa ja uusien työterveyshuollon kehityshankkeiden myötä etsimme lääkäreitä sairaanhoitoon ja työterveyshuoltoon.

Lääkärimme työskentelevät Tullinkulman Työterveyden eri toimipisteissä Pirkanmaalla. Päätoimipisteemme on Tullinkulma Tampereella ja huhtikuusta 2018 alkaen Ratinan uusi kauppakeskus. Vuoden vaihteessa nimemme muuttuu Pirteksi.

Meillä saat tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä. Tarjoamme myös palkitun työilmapiirin sekä hyvät
koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä Tullinkulmassa että valtakunnallisissa hankkeissa.

Lisätietoja: Johtava ylilääkäri Seppo Nikkari 0500 951 173

http://www.tullinkulmantyoterveys.fi/rekry.html

 

Tullinkulman Työterveys on lopettanut faksin käytön

Tullinkulman Työterveys on lopettanut faksipalvelun käytön 17.11. alkaen. Faksin käytössä on ollut ongelmia, joihin ei ole löytynyt ratkaisua ja tästä syystä jatkossa faksin sijasta käytetään tarpeen mukaan salattua sähköpostia.
 
Potilaskertomuspyynnöt voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja työtapaturmaan liittyvät potilaskertomuspyynnöt osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .
 
 
Lisätietoja:  
Yhteyspäällikkö
Anne Jaakonmäki
050 359 2352
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mediatiedote: Tullinkulman Työterveydestä tulee Pirte

Tullinkulman Työterveys tunnetaan vuodenvaihteen jälkeen nimellä Pirte. Yritys muuttaa myös päätoimipisteensä Ratinan uuteen kauppakeskukseen.


Tullinkulman Työterveys laajentaa toimintaansa jatkuvasti. Vuoden 2018 alussa avataan uusi Pirte Sportti -toimipiste Tampereelle valmistuvan Kauppi Sport Centerin tiloihin. Pirte tarjoaa palveluitaan Kaupissa muun muassa kaikille avokuntoutus- ja ryhmäasiakkailleen sekä valmennuskeskuksen käyttäjille.

Nokian toimipiste muuttaa samoihin aikoihin aiempaa suurempiin tiloihin Pitkäniemestä Sofia-kylään. Huhtikuussa Pirte-päätoimipiste muuttaa Tullinkulmasta Ratinan uuteen kauppakeskukseen.

Pirte on Tullinkulman Työterveyden uusi markkinointinimi. Samalla yritys saa täysin uudistetun logon, brändin ja koko visuaalisen ilmeen sekä värimaailman. Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaiden hyvinvointiin.

Tullinkulman Työterveys Oy:n omistavat Tampereen kaupunki sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Lisätietoja:

Pirten logopaketin median ja yhteistyökumppaneiden käyttöön voi ladata tästä.

Tiedote alkuperäisenä: http://mailchi.mp/ffa2bd94b349/lokakuu-1818233?e=

Tullinkulman Työterveys muuttaa nimensä 1.1.2018 – Jatkossa uusi nimemme on Pirte

Pirte on Tullinkulman Työterveyden markkinointinimi, joka tuo mukanaan myös täysin uudistetun logon, brändin ja koko visuaalisen ilmeen ja värimaailman yritykselle.

Merkki kuvastaa yhtiön positiivista vaikutusta asiakkaidemme hyvinvointiin ja edustaa arvojamme: rohkeus, rehtiys, kumppanuus ja vahvuus. Tavoitteemme on jättää iloinen muistijälki.

Aiheesta on julkaistu mediatiedote: http://mailchi.mp/ffa2bd94b349/lokakuu-1818233?e=

Lisätietoja antavat
Viestintäpäällikkö Anne Valtanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 139 2586 tai 0400 621382
Markkinointi- ja viestintäassistentti Veera Kirjavainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 158 2381

 Pirte logo svg

             

 

Sivu 1 / 9